«                                                   JEG VAR PÅ GOLGATA
For en tid tilbake fikk jeg mail fra en mann som hadde hatt en opplevelse av å være på Golgata når Jesus ble korsfestet.Han vil gjerne komme og fortelle om jeg kanskje kunne bruke det på bloggen. «Erik» kom og fortalte:
Les mer

«Jeg var i bønn da jeg plutselig befant meg et helt annet sted og i en annen tid. Jeg var på Golgata. Jeg så de tre korsene og gikk nærmere og ble stående litt på siden mellom en av røverne og Jesus.

Jesus og vøverne på kors

Da hørte jeg ganske svakt fra den ene røveren som ba Jesus huske han når han kom til sitt rike. Og Jesu løfte om at han skulle få være med ham til paradis.

Så skjedde det noe merkelig. Jesus vendte ansiktet fra røveren mot meg og så på meg. Han sa ikke noe, men blikket sa: «for din skyld Erik, for din skyld»

Da falt jeg ned og grep om korsstammen, så ble det plutselig mørkt. Og som jeg ligger der i bønn og tilbedelse kjenner jeg noe varmt og klissent renne over hendene.
Da det ble lyst, så jeg at hendene var røde og skjønte det var Jesu blod jeg hadde på hendene.
Så var jeg tilbake på mitt bønnested. Da brøt jeg ut i klagerop over at Jesus måtte blø og dø for min skyld.
Klageropenes som brøt fram  fra mitt indere, kom med helt andre ukjent ord. Siden har sorgen over at Jesus måtte dø for min skyld fylt meg og fulgt meg»