Henvisninger til tekster i Bibelen eks. Joh.3,16 betyr Evangeliet etter Johannes. Kapittel 3 vers 16. Bibel.Fold.henderSe henvisningene til alle bibeltekstene først i Bibelen

 

visittkort2Takk til dere som oppmuntrer. Synes du himmelhavet.no er grei, så si det gjerne til familie, venner og kjente. Jeg sender deg gjerne noen av dette «visittkortet» til utdeling.

Gjester / følgere 09.09.16: 10.295. Besøk 56.516, Det vil si at de har vært innom flere ganger.

folkemengde-1folkemengde-1

Gjestene kommer i hovedsak fra Norge, men også fra land som Sverige, Russland, Ukraina, Polen, Nederland, USA, m. fl.

under sreken

Ja, nå er vel ferien over for de fleste, også meg. Jeg har en veldig trang til bærplukking. Det er blitt mange turer i bærskogen. Godt med molter, blåbær, bringebær og tyttebær ikke langt hjemmefra.Noen sommerturer / bilturer har det også blitt tid til.

fult

Min kjære venn, lærer og tidligere sjef Anfin  Skaaheim døde i juni. Jeg vet ingen som kunne forkynne så klart om Jesus som han.
I de siste årene har vi hatt mange tv-programmer sammen da han var gjest hos meg i Studio direkte på Visjon Norge.  Da jeg startet jesusnett.com ble han med i Svarpanelet. Mange av hans svar kan du finne på nettstedet fremdeles.

anfin-23-06-16

Anfin Skaaheim

I sommer har jeg også brukt tid på «skolebenken». Et av barnebarna er flink og tålmodig og lærer meg «nye knep» på data og bloggen. Du som har fulgt meg vil, merke endringer etterhvert.

I alle år, når jeg har skrever og uttalt meg om viktige ting i misjonsarbeidet har jeg sagt: Vi mener, vi planlegger, vi tror, vi skal osv. Nå er jeg blitt «selvstendig» og skriver og sier, Jeg mener, jeg planlegger, jeg skal osv. Ja, jeg er blitt min egen modderator. Det er godt, men litt skummelt, nå må jeg alene stå for mine uttalelser og skriverier, Ja det går vel greit det også.

Vil gjerne «pynte opp» med flere bilder. Kanskje du vil sende meg ett eller flere, kanskje et av deg? Skriv da litt om bildet og i hvilken sammenheng det er tatt.