TRO OG FØLELSER.
Følelser er en stor del av livet, men noen ganger kan de overstyre fakta. Slik også i kristenlivet. Da gjelder det å ha det skriftlig.
BibelLes mer.

1. Hvorledes kan jeg vite om jeg er født av Gud, at Jesus er min frelser og synden slettet ut? Spør ei ditt gamle hjerte, det

2. I følelsenes verden det veksler dagen lang, fra sol til vintermørke, fra bitter gråt til sang. Men Herrens ord og løfter er uforanderlig, Og følelser påvirker ei det som står skriftelig.

3. Når stormene de raser og slår mot skipet an, den onde stemme lyder: det holder aldri stand. Men en ting han da glemmer, det er da underlig, At Jesus selv i båten er, det har jeg skriftelig.

4.Min frelsesgrunn er ikke min tro, min kjærlighet, omvendelser og bønner, ei livets hellighet. Nei, grunnvollen er Kristus, Guds Sønn urokkelig. At andre grunner frelser ei, det har jeg skriftelig.

5. Når så en gang vi møter vår Gud og frelsermann, vi vitne skal for alle i seiersangens land. Vi aldri hadde vunnet, det være vitterlig, Om ikke hele frelsen var blitt ordnet skriftelig!